RSS Feed

Tipaton elokuu

0

elokuu 31, 2016 by Devilsusi

No ainakin sen pystyy jo lupaamaan. Kokonainen kuukausi tänään ilman alkoholia. Olen itse asiassa aika ylpeä siitä, vaikka eihän tuo nyt ajallisesti tosiaankaan mikään kummoinen juttu ole. Ehkä se ylpeys tulee osittain siitä, että se kävi varsin helposti.

Ja ei – en ryntää heti huomenna kiskomaan viinaa. Ei ole tarvis. Mutta en myöskään erikse enää pidättäydy, jos mieli sitä saunaolutta tekee. Tai viinilasia. Tai paukkua….. Noniin, nythän se alkoikin jo mieli tekemään, damn.

Tuskin tässä juurikaan viikkoa enempää tulaa ainakaan oltua ilman, koska sitten olisi jo tilaisuus, johon pitää joko mennä autolla tai sitten suosiolla ottaa vähän. Nyt tiedän oman mielipiteeni ainakin, voihan se toki vielä muuttuakin.

Opiksi jää ainakin se, että itselläni en huomannut mitään vaikutusta painossa, unessa tai yleisessä hyvän olon tunteessa. Ei kerrassaan mitään muutosta. Kaipa ne vaikutukset tulevat tuossa ajassa vain niille, jotka sitten käyttävät paljon runsaammin alkoholia. Hyvä kokemus siltikin, vaikutus henkiselle puolelle ainakin ihan mainio.


0 comments »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

65 − = 62