RSS Feed

25. päivä

0

elokuu 24, 2016 by Devilsusi

Viikonloppuna oli varmaan ensimmäisen kerran sellainen tilanne ja hetki, että alkoi tehdä mieli olutta. Saunaa, paljua, kuuma, jano ja muut elementit. Siis jouduin varmaan ensimmäisen kerran ihan pidättäytymään. Mutta sekin meni tosi nopeasti ohi. Zerocola pelasti.

Sitten taas ihan iisiä. Tänään on syntymäpäivä. En silti vieläkään oikein näe että pitäisi – siis pitäisi – ottaa alkoholia. Mutta ei kai sitä voi luvata, milloin mieli muuttuu. Tuskin illemmallakaan kuitenkaan.

Kuinkahan koukussa viinaan sitä pitää olla, että tällainenkin lyhyt pätkä oikeasti on vaikeaa, puhumattakaan että saa vieroitusoireita. On jotenkin vaikea edes kuvitella sen koukun vaikutusta. Onneksi.


0 comments »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 + 2 =