RSS Feed

Viidestoista päivä

0

elokuu 14, 2016 by Devilsusi

Viidestoista päivä. Ja yökin pian. Aloin niitä laskemaan seitsemännen kohdalla kun tajusin että seitsemäs oli menossa. En ihan älyttömästi asiaa päivittäin mieti vieläkään, mutta kyllähän tuo kasvava numero kiehtoo. Sitä on alkanut ihan huomaamattaan joka aamu toteamaan minkä numeroinen päivä jo onkaan. Pieniä lukuja ja taatusti ihan merkityksetöntä isossa kuvassa, mutta kunhan nyt lasken. Ja olen ilman alkoholia.

Olen aika varma, että en aikuisikänäni ole kovin montaa kertaa ollut viittätoista päivää ilman tipan tippaa. Siis ei saunaoluttakaan. Alle viisi kertaa, arvelisin. Ei – minulla ei omasta mielestäni, eikä minkaan mittarin tai nettitestin mukaan ole ongelmaa alkoholin osalta. En sitä ota päivittäin enkä menetä juuri koskaan oikein muistiani silloin kun otan enemmän. Määrät ovat kohtuukäyttäjän määriä kuukausitasolla. Mutta on silti aika kiinnostavaa olla edes näin vähän aikaa ilman yhtään hörppyä. Ilman tissuttelua. Oikeastaan tuosta päivänumerosta alkaa tulla hivenen koukuttava.

En tiedä kuinka kauan tätä jatkuu. Edessä on synttäriä, työperäistä tilaisuutta, työmatkaa ja muuta juttua, joissa normaalisti ottaisin. Nyt en tiedä. Ehkä otan, ehkä en. Ainakaan en ota vielä tänään.


0 comments »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 1