RSS Feed

Vatsalihastreeni

0

tammikuu 18, 2016 by Devilsusi

Olin vajaan kahden vuorokauden mittaisessa treenissä. Olo on jossain määrin sen mukainen. Toipuminen kestää vuosi vuodelta yhä pidempään, jos kohta toipuu takaisin alkuperäiseen kuntoon enää ollenkaan. Erityisen kovilla ovat olleet vatsalihakset. Pitkäkestoinen isometrinen harjoitus, missä toistuvasti kuormitetaan keskivartalon alueen lihaksia piinaavalla tavalla. Aivan oikein – naurettu on pari päivää.

Nämä juuri taakse jääneet ystäväporukan tapaamiset ovat aina odotettu ja toivottu tapahtuma. Samaan aikaan, kun ruumis ja elimistö yrittää toipua lähes epäinhimillisen poikkeavasta kuormituksesta, on henkinen pääoma huipussaan. Pankissa on taas niin paljon virtaa, että arkea jaksaa. Kunhan vaan lihaksisto ensin palautuu.

Miesporukan tapaamisissakiin on vanhenemisen myötä ryhdytty puhumaan ystävyydestä ja sen merkityksestä. Ei nuorempana siitä sen kummemmin numeroa tehty, vaikka asia olikin ihan samanlainen kuin nykyisin. Tai ehkä ystävyyden merkitys toki ikääntymisen myötä korostuu. Puhuimme keskenämme juurikin, että entä sellaiset ihmiset, joilla ei ole ystäviä. Ei äijäporukoita, joissa saa vatsalihaksensa kipeäksi. Toivon vaan, että heidän mieli pysyy muuten virkeänä.

 


0 comments »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

83 + = 85