RSS Feed

Hymyile ihminen hymyile

0

tammikuu 17, 2015 by Devilsusi

Smile my boy, it’s sunrise! Teddy Rooseveltin ja Robin Williamsinkin viimeiset lauseet. Siinähän se on. Eikä tarvita edes sitä auringonnousua syyksi. Hymyileminen kannattaa ja on kaunista. Kaikki näyttävät paremmilta hymyilllessään. Hymy tarttuu myös muihin.

Ei tarvitse hymyillä silloin jos on äärimmäisen vihainen, surullinen tai sairas. Se on vaikeaa. Liian teennäistä. Mutta jos ei tiedä mikä tunnetila itsellään on, niin kannattaa hymyillä. Ja vaikka olisit yksin. Silloin  kannattaa mennä jopa peilin eteen niin saattaa itseään katsellessa tulla vaikka oikeasti hyvälle tuulelle.

On helppo tyrmätä tällainen ajatus vaikka perisuomalaisella logiikalla että ”mitäpä sitä tyhjää nauramaan?”. Silti – millaista ilmettä katsot mieluummin? Tai mieluiten?

Ei siitä hymyilemisestä ainakaan mitään haittaa ole. Olen huomannut että saat huomattavasti paremman vastaanoton kaikissa tilanteissa hymyn voimalla. Ja myös olen huomannut ärsyyntyväni ihmisistä, joiden kommunikaatioon tai elekieleen ei hymy kuulu ollenkaan. Tai kuuluu vain silloin jos on hauska aihe. Lisää hymy joka tilanteeseen. Ainakin itse yritän niin tehdä.

 


0 comments »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

43 − = 37