RSS Feed

Oi aikoja, oi miehiä!

0

tammikuu 28, 2014 by Devilsusi

Kylläpä suomalainen sosiaalidemokraatti näytti taas karvansa kun suosituin demarimme Lauri Ihalainen osoitti työläisille, miten populismilla voi ratsastaa viis välittämättä totuudesta. Että oikein hallintoneuvostot palautettaisiin? On vaikea kuvitella saatikka hyväksyä muunlaista omistajan yritykseen vaikuttamisnahdollisuutta kuin yhtiökokoukset ja hallitustyöskentely. Hallintoneuvostojen kummallisuus, joka lienee peräisin ammoisilta ajolta, ei omistamisen vaikuttamista paranna. Päinvastoin. Poliittisin perustein koottu joukko demokratian ilmenemiäkö olisi parempi joukko yrityksen strategisessa suunnittelussa kuin hallitukseen valittu osaajien koonnos? Huhhuh!
Populisteista toiseen – Johan Bäckman. Siinäpä vasta idän viisas mies! Bäckman on jo ennättänyt niittää mainetta kyseenalaisilla Venäjä-kannanotoillaan ja tänään herra veti kölin alta Ukrainan ja sen kansan. Miten väärin onkaan, että Ukraina ei kuulu Äiti-Venjään vaan pyrkii kohti länttä ja hajoavia läntisiä liittoja. Kyllä on realismintaju kiertänyt dosentin kaukaa tai sitten kyse on vain – kuten todennäköistä – periaatteen ”Every publicity is good publicity” noudattamisesta. Hauska mies ilmaisemaan itseään joka tapauksessa.

0 comments »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

66 − = 65